Dia de dol oficial a Algemesí per les dos víctimes de l’incendi al Raval

0
332

L’Ajuntament d’Algemesí ha declarat dia de dol oficial demà divendres, amb les banderes onejant a mitja asta davant la mort de José i Ainhoa en l’incendi ocorregut en una vivenda del barri del Raval el passat dimarts. La corporació localha transmés el seu condol a la família de les víctimes.

Este dijous es produia la mort de la xiqueta de 15 anys a l’Hospital d’Alzira on va ser ingressada per intoxicació del fum que ocasionà l’incendi. Cal recordar que el pare de la família que residia en l’habitat sinistrat va faltar ahir i l’altre fill es recupera satisfactòriament de les lesions patides al tirar-se per la finestra del pis on residien.

El detingut, acusat de provocar l’incendi, es troba en presó provisional comunicada i sense fiança davant la resolució del jutge titular del Jutjat nº4 d’Alzira.