Alzira incrementa l’índex acumulat que hui és de 13 casos

0
90

 

En la reunió setmanal amb el Departament de Salut Pública, continua baixa la incidència a Alzira. Segons les dades aportades, esta setmana només es comptabilitzen 6 casos actius, (2 més que la pasada setmana) açò implica que, actualment, tenim una incidència acumulada de 13 casos per cada 100.000 habitants, davant els 8,76 de l’anterior dijous. En els últims tres dies tenim 3 casos nous.

 

Des de l’Ajuntament desitgem que les persones que patixen la malaltia es recuperen prompte i puguen tornar a la normalitat.

 

A la reunió, ha assistit la regidora de Sanitat Gemma Alós, qui ha comentat que “

La majoria de contagis de la comarca es correspon amb persones entre 20 i 40 anys, el que significa d’una banda que la vacuna està funcionant, ja que el 90€ de casos són de persones no vacunades i d’altra, que cal que els integrants d’este grup vagen amb compte per tal d’evitar el contagi. Precaució i prudència, els no vacunats no podem abaixar la guàrdia”.

Vacunació

Pel que fa a la vacunació, continuem amb el punt de vacunació situat al Casal Fester, on es continua citant persones d’al voltant de 50 anys i la previsió és que comence a baixar l’edat en les pròximes setmanes. A més també està prevista la crida a  persones menors de 60 anys  que ja tenen la primera dosi d’Astrazeneca.

A partir del 21 de juny es tornarà a citar als membres de la comunitat educativa per a la segona dosi, esta vegada en els punts de vacunació corresponents, segons la seua zona bàsica de salut.

El calendari per a conèixer quan està prevista la vacunació en funció del grup d’edat es pots consultar a la pàgina web de la Conselleria de Sanitat http://coronavirus.san.gva.es/…/vacunas-por-grupos-de-edad
Esta informació s’actualitzarà setmanalment.

Des del departament de Salut de la Ribera, se cita a les persones mitjançant el seu telèfon de contacte, indicant la data i hora de vacunació. Recordem que és molt important que eixes dades estiguen actualitzades al sistema SIP. Per a poder verificar que són correctes cal accedir  http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto

Dubtes sobre la vacunació 900 300 555.