Un veí d’Alzira es comprà un pis amb un dècim premiat que furtà a Novelda

0
308

Detingut un home a Alzira després de robar un dècim premiat de la Loteria de Nadal
Agents de la Guàrdia Civil d’Alacant han detingut a un home com a presumpte autor d’un delicte greu de furt. L’individu és acusat d’haver sostret, entre altres efectes personals, un dècim de la Loteria Nacional de Nadal premiat.

Un home ha sigut detingut per la Guàrdia Civil d’Alacant en un habitatge de la localitat valenciana d’Alzira. L’individu ha sigut detingut com a presumpte autor d’un delicte de furt d’una bossa a Novelda, en el qual hi havia un dècim premiat amb un segon premi del sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal.

El passat 19 de desembre els agents de la Guàrdia Civil van rebre un avís mitjançant una denúncia que va interposar la víctima . I va ser aqueix mateix dia mentre menjava en un restaurant de Novelda, quan la dona va patir un furt de la seua bossa, en la que portava entre altres efectes, 950 euros en efectiu i el dècim premiat.

Davant aquest succés l’Àrea d’Investigació del Lloc de la Guàrdia Civil de Novelda va començar una investigació per a poder esclarir els fets i dies més tard, concretament el 22 de desembre dia del sorteig de Nadal de la Loteria Nacional, la víctima va ampliar la denúncia ja que el dècim que li havien sostret i que havia denunciat amb anterioritat, havia sigut premiat amb el segon premi del sorteig, concretament amb un total de 125.000 euros.

Els agents que estaven a càrrec de l’operació es van centrar en un home de 52 anys i originari del Perú. Al subjecte li consten nombrosos antecedents per diversos delictes de furt en la localitat d’Alzira i actualment vivia en un domicili que suposadament havia adquirit amb els diners cobrats del dècim robat a la víctima.

Després de realitzar la investigació en profunditat, el passat 31 de maig es va detindre a aquest home i ara se li investiga per presumpte delicte greu de furt. Finalment i després de ser posat a la disposició del Jutjat d’Instància i Instrucció núm. 3 d’Alzira, ha quedat en llibertat amb càrrecs.