Alzira provarà el porta a porta de recollida de residus en el barri de Sant Joan

0
439

El barri de Sant Joan serà un dels primers d’Alzira en el que es faran proves per instaurar el servei, porta a porta, per a recollir el fem domèstic. «Podrà ser una fòrmula per evitar que cada vegada hi hagen més trastos al carrer», segons el responsable de Serveis Urbans, Fernando Pascual.

A este respecte el PP ha demanat esta setmana a l’equip de govern que «es pose ordre» en la gestió de la recollida de fem en el barri de Sant Joan. Així com que es modificara la ubicació dels contenidors davant «l’acumulació de residus i abocaments». Pascual considera que el problema es produix «perquè ningú veí vol tindre els contenidors a la porta de sa casa», però ja ha vançat que el Pla Local de Gestió de Residus, que es troba en fase d’elaboració, «analitzarà i donarà solució a les distintes problemàtiques, entre elles a la ubicació dels contenidors«.

El passat mes de maig Alzira implantà el, porta a porta, als polígons industrials, així les empreses deixen el fem domèstic a la porta de la nau industrial, introduïnt les bosses en el poal lliurat per l’Ajuntament a última hora de la vesprada, mentre la ruta de recollida comença a les 21 hores.

Amb este horari i este sistema de recollida «hem millorat la imatge dels polígons de la nostra ciutat per tal d’evitar voreres amb bosses de fem»,assegura Fernando Pascual.