El guardameta d’Alzira Josep Martinez ha debutat hui en la selecció absoluta

0
290

El guardameta alzireny, Josep Martinez, ha debutat esta nit amb la selecció absoluta en el partit amistós disputat a Leganés contra la selecció de Lituania, a la que el combinat espanyol ha derrotat per 4 gols a 0. Amb tan sols 22 anys és el primer futbolista alzireny que aconseguix ser internacional absolut.

La Federació Espanyola ha cridat a la selecció sub 21 per jugar este encontre davant el positiu donat pel migcampista del Barça, Sergio Busquets, donat que els seus companys s’han vist obligats a guardar la corresponent quarantena. Martinez ha eixit al camp de Butarque en el segon temps en sustitució del guardameta de l’Osca, Àlvaro Fernàndez i no ha encaixat cap gol.

Cal recordar que Martinez fitxá en gener de 2020 pel conjunt, RB Leipzig d’Alemanya. Nascut a Alzira fa 22 anys, el porter que milità en els equips inferiors de la UD Alzira, va jugar en el juvenil B i A del Barcelona, per a passar posteriorment a la UD Las Palmas. Allí va ser titular en el primer equip i a més convocat ja per la selecció espanyola sub’21 en distintes ocasions.

Josep Martínez va arribar al Barça en 2015, procedent de la UD Alzira, després de rebutjar ofertes interessants de clubs com València, Vila-real o Atlètic de Madrid. Va jugar en el juvenil B i va pujar al juvenil A, sent titular tant en la lliga com en la UEFA Youth League. Va fer fins i tot la pretemporada amb el primer equip, però al juliol de 2017 es va anar al Las Palmas Atlètic, el filial, però prompte va començar a entrar en les convocatòries del primer equip.