Martinez i Andújar signaren com a reserves i ja estan en les semis de Roland Garros

0
257

 

S’enfrontaran en les semifinals als kazakhs Alexander Bublik i Andrey Golubev

 

Abans que començara el torneig no contemplaven la possibilitat d’avançar tan lluny en la modalitat per parelles. Principalment, perquè no ocupaven cap de les caselles del quadre. Pablo Andújar i Pedro Martínez van signar com a reserves en Roland Garros i una baixa d’última hora va permetre als espanyols accedir a la competició. Una setmana més tard estan en semifinals.

Andújar i Martínez van superar aquest dilluns a Rohan Bopanna i Franko Skugor per 7-5, 6-3 en una hora i 17 minuts en quarts de final. “Estem molt contents d’estar en semifinals. No era una cosa que realment buscàvem, ja que anem dia a dia. Ara intentarem fer un bon partit en semifinals i intentar guanyar”, va advertir el jove tennista d’Alzira.

No per menys esperat no sap millor. “Arribar a semifinals és una sorpresa per a nosaltres lògicament, però sabia que Pedro juga molt bé, que ens podíem compenetrar i que teníem opcions de jugar bé”, va argumentar Andújar sobre la sintonia amb el seu company.

“Cal anar partit a partit, sense més pensar més enllà, només a gaudir i tractar de jugar cada partit tan bé com siga possible”, va continuar Andújar. “Tenim dos dies per a descansar i gaudir d’una segona setmana de Gran eslam, que per a Pedro és la primera vegada i per a mi quasi com si ho fora (ho va aconseguir en individual en el US Open 2019)”.

Andújar i Martinez persegueixen convertir-se en la primera parella espanyola a arribar a la final de Roland Garros des que ho aconseguiren Feliciano López i Marc López en 2016, que a més guanyaren el trofeu. Per a aconseguir-ho hauran de batre als kazakhs Alexander Bublik i Andrey Golubev, que van derrotar també aquest dilluns a Hugo Nys i Tim Puetz per 6-4, 6-4.