El XII Concurs de Trompeta de Benimodo es farà amb el format semi presencial

0
131

Benimodo presenta la XII edició del concurs de trompeta ‘Valeriano Machí Esparza’ i incorpora el fiscorn

Amb dificultats, sí, però sempre present. La XII edició del concurs de trompeta per a joves intèrprets ‘Valeriano Machí Esparza’ comença a caminar, aquesta vegada en un format semi presencial, que es celebrarà a Benimodo els dies 12 i 13 de novembre de 2021. Les proves realitzades durant eixos dos dies correspondran a la fase final, que es celebrarà a la Casa de la Cultura de Benimodo, mentre que fins al 29 d’octubre tindrà lloc una fase prèvia eliminatòria de manera online.

La competició anirà dirigida per a estudiants de tota Espanya i, per això els participants seran dividits en 4 categories: A, B, C i D. En la primera d’elles participaran alumnes de 3r i 4t d’Ensenyaments Superiors, amb un premi de 550 euros per al primer classificat i de 350 euros per al segon. Per a la categoria B seran alumnes de 1r i 2n d’Ensenyaments Superiors, amb premis de 450 i 250 euros, respectivament, per als 2 primers classificats. 5é i 6é d’Ensenyaments Professionals per a la categoria C, amb reconeixements de 350 i 150 euros per als guanyadors i alumnes de 3r i 4t de Grau Professional per a la categoria D amb premis de 150 i 50 euros en metàl·lic. A més, els tercers classificats de totes les categories comptaran amb material proporcionat pels patrocinadors.

Els guanyadors de les categories A i B, a més, com a part del premi, realitzaran un concert amb la Societat Unió Musical de Benimodo dins de la programació de la Casa de la Cultura de l’any 2022. També hi haurà una nova categoria especial enguany per a fiscorn. No és excloent amb la resta de categories i, per tant, qualsevol participant en la modalitat de trompeta, també el podrà fer en la de fiscorn.

Cada participant haurà d’enviar un enregistrament d’una de les obres plantejades, amb acompanyament de piano, per l’organització del concurs -dos en el cas de participar en la modalitat de fiscorn-. L’enllaç de YouTube amb el vídeo en format ocult es podrà enviar fins al pròxim 29 d’octubre, últim dia per a formalitzar la inscripció. En el vídeo, que ha de ser de pla fix, en una sola presa sense talls i en format horitzontal, cada participant haurà de dir el seu nom i cognoms a l’inici, no acceptant-se qualsevol vídeo editat i tallat en postproducció. Així doncs, tampoc s’acceptaran vídeos que ja hagen sigut publicats amb anterioritat, a més de no poder publicar-se en Xarxes Socials fins a la finalització del concurs.

La inscripció en les dues modalitats és gratuïta. Tan sols és necessari emplenar el formulari que s’adjunta a la pàgina web de l’ajuntament de manera en línia i adjuntar: la fulla de matriculació en el centre actual, una còpia del DNI, un breu CV i el propi enllaç del vídeo amb el qual es desitja participar en el concurs. Les bases completes de la competició poden consultar-se en la pàgina web: www.benimodo.es, mentre que, si es desitja obtindre informació addicional sobre el concurs, serà necessari enviar un correu electrònic a l’adreça: culturaifestes.benimodo@gmail.com.