Mª José Bartolomé publica un llibre de relats curts en quatre idiomes

0
544

La docent carcaixentina, Mª José Bartolomé Torres, ha publicat en quatre idiomes, «Estrellas de Mar«, una sèrie de relats curts per a tot tipus de públic.

Bartolomé, que exercix com a professora d’Anglés a l’IES Pere Esplugues de La Pobla Llarga, assegura que «el contingut dels relats conviden a la creativitat i la reflexió» i afegix que son «un compendi de la educació en valors que he rebut de ma mare».

Nou acabaments diferents

Als seus alumnes de 2º d’ESO i 1er de Batxiller «els ha agradat», Estrellas de Mar, davant uns relats als que han trobat fins a «nou acabaments diferents, fet que fomenta la creativitat dels alumnes», segons l’autora carcaixentina, que amb esta publicació ha volgut retre homenatge a sa mare, protagonista de la portada. Els relats en valencià, castellà, francés i anglés, han sigut magníficament il.lustrats per dos nebodes de l’autora amb l’ajuda de dos amigues.

Las publicació ha estat presentada, primer al Ceip Victor Oroval i, recentment, al col.legi Sant Antoni de Pàdua, mentre el pròxim dimecres, Estrellas de Mar, ho farà al saló d’actes de la Casa de la Cultura de La Pobla Llarga.

Els relats de Mª José Bartolomé gaudixen al final de la publicació d’una proposta didàctica molt recomanable per a les aules de secundària i batxillerat.