Alzira registra l’índex acumulat (8,76) més baix de 2021

0
253
La regidora de Sanitat Gemma Alós i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez

Alzira registra hui l’índex acumulat més baix d’enguany amb 8,76 casos per cada 100.000 habitants i tan sols 4 casos actius per proves PCR i antígens durant els últims 14 dies. Durant els últims tres dies sols s’han detectat 2 casos nous de coronavirus.

Així ha superat el seu rècord particular establert el passat 22 de març en 10,95 casos amb 5 actius. Cal recordar que la capital de la comarca arribà a patir una incidència de 1.645/100.000 ha, a mitjans del passat mes de gener.

Entre els millors índex d’Europa

L’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat que «ningú diu ara que gaudim dels millors índex de Covid d’Europa», després de qualificar la gestió de la pandèmia com «molt positiva», encara que ha tornat a demanar «prudència» a la població, tot i els excel.lents indicadors de les últimes setmanes.

Així la primera autoritat local ha ressaltat que estos indicadors permeten «dur endavant una ampla programació cultural durant este mes de juny», a més de celebrar les Festes de Sant Bernat en juliol, les falles i el festival Art al Carrer en setembre.

Mentre la regidora de Sanitat, Gemma Alós, atribuix l’èxit «a la comunicació i coordinació que hem tingut amb Salut Pública i la gerència de l’Hospital de la Ribera».