El tennista d’Alzira Pedro Martinez derrota a Korda en Roland Garros

0
441

El tennista d’Alzira, Pedro Martínez Portero, número 103 de l’ATP, ha derrotat en el torneig de Roland Garros per 6-4, 6-2 i 6-2 en dos hores i vint minuts a Sebastian Korda, tennista estatunidenc, número 50 de l’ATP. Després d’aquest resultat, el jugador riberenc estarà en els treintaidosaus de final del torneig que es disputa a Paris.

El jugador estatunidenc no va poder trencar el servei al seu rival cap vegada, mentre que Martínez Portero ho va fer 5 vegades. A més, el jugador espanyol va tindre un 69% d’efectivitat en el primer servei, 4 dobles faltes i va aconseguir guanyar el 72% dels punts al servei, mentre que el seu oponent va obtindre un 60% d’efectivitat, va cometre 6 dobles faltes i va aconseguir guanyar el 54% dels punts al servei.

Després d’aquest duel, Martinez s’enfrontarà al jugador grec Stefanos Tsitsipas, número 5 i cap de sèrie número 5.