Santiago abandona l’Hospital d’Alzira per la porta gran 8 mesos després

0
325
Les dedicatòries emotives dels sanitaris

El passat divendres va ser un dia «gran» per als professionals de l’Hospital d’Alzira en acon- seguir l’alta, Santi, un pacient que portava prop de 8 mesos ingressat en este centre sanitari. «Estem molt orgullosos que Santiago reba, per fí, l’alta hospitalària després de superar la seua patologia perquè no tot és Covid-19″, manifesten els sanitaris en el facebook del Departament de Salut de la Ribera».

Santiago s’ha emocionat al temps que mostrà el seu agraïment per «l’afecte» que li han transmés estos excel.lents professionals des de que ingresà a l’hospital en setembre de l’any passat.
Els sanitaris que l’han cuidat durant la seua llarga estada li han dedicat frases molt emotives en el seu acomiadament; «Es nota es sent, Santiago està present», «Per al millor de la planta» i «Te volem molt» entre altres.
Tota la plantilla de la planta es concentrà el passat divendres al voltant del llit de Santiago durant els seus últims minuts en el centre hospitalari abans la tornada al seu domicili.