Héctor Lapo del CH Alzira 5é en el Mundial Màster d’Halterofília

0
262

L’haltera del CH Alzira, Héctor Lapo, s’ha classificat en 5é lloc amb diploma en el Campionat del Món Màster d’Halterofília on.line disputat este camp de setmana i en el que han participat atletes de diversos països com Espanya, Argentina, Sant Salvador i Sud-àfrica.

Lapo que ha participat en la categoria de 67 quilos ha alçat al Gimnàs Julián Perea, 83 kg en Arrancada i 100 kg en Dos Temps millorant en 3 quilos la seua millor marca.

És la primera vegada que Héctor Lapo competix en un mundial. El passat mes de desembre aconseguia el terer lloc en el Campionat d’Espanya on-line, aconseguint la marca mínima per a participar en este mundial.

La presidenta del Club Halterofília Alzira, Mónica Carrió, i el regidor d’Esports, Fernando Pascual, han felicitat al mundialista alzireny.