La Policia de l’Alcúdia deté a un jove buscat per nombrosos delictes

0
412

La Policia Local de l’Alcúdia ha detingut este matí l’autor de nombrosos fets delictius en pobles de la comarca de la Ribera Alta, i l’ha entregat a la Guàrdia Civil.

El subjecte és un jove de la veïna localitat d’Alginet, que era buscat per la Guàrdia Civil des de fa setmanes per diversos delictes, la majoria robatoris, en vehicles i habitatges dels pobles d’Alginet, Benimodo, Carlet, l’Alcúdia i altres pobles propers.

L’alarma ha botat este matí, quan un veí de l’Alcúdia que estava fent tasques agrícoles ha telefonat la Policia local per denunciar el robatori d’alguns efectes personals que tenia al vehicle aparcat al costat del camp.

Una patrulla de la Policia Local, junt amb el seu intendent cap, s’han apostat al camí de la Muntanya, a l’altura del poliesportiu municipal, per tal d’interceptar-li el pas de tornada al poble. El jove conduïa un patinet, presumptament furtat, i els efectes que havia acabat de sostraure.

El jove s’ha resistit activament a la autoritat, produint lesions als agents, que finalment l’han reduït i l’han entregat a la Guàrdia Civil.