Bohigues:»Mil gràcies als presidents que tenen les portes obertes per plantar falla en setembre»

0
222

El president de la Junta Local Fallera d’Alzira Jaume Bohigues s’ha mostrat «mol agraït» amb els presidents de les 26 comissions que, en principi, no plantaran falla a setembre «pel suport» que han donat a les 9 que han decidit celebrar la festa, al temps que ha deixat «les portes obertes fins a setembre» perquè es sumen a la celebració fallera.

En declaracions realitzades hui a la companya, Mari Carmen Cano, en el programa d’Alzira Ràdio «El dia per davant», Bohigues ha avançat que a Alzira «farem una festa digna» i que la segona potència mundial en falles «no podia quedar-se al margen quan València i les principals poblacions falleres plantaran monuments a setembre».

Per la seua part el regidor de Festes, Xavi Pérez, també ha resaltat «l’actitut i predisposició molt propositiva dels 35 presidents» en la reunió celebrada, anit, a la seu de la JLF. Pérez s’ha mostrat com «una persona a la que li agrada el diàleg i el consens» en reconèixer que «ho he passat molt mal estos dies» i ha apostat per «mirar endavant i per planificar la festa fallera prevista del 2 al 5 de setembre en una ciutat que necessita la festa així com els sectors que viuen d’ella».

Sense mascareta i amb somriure

Al responsable de l’àrea festiva li agradarien que estes falles extraordinàries «foren sense mascareta per tal de poder vore el somriure de la gent i tambe per poder socialitzar i abraçar-nos».

Jaume Bohigues ha reconegut que «he estat a punt de dimitir després l’anterior reunió que va ser molt tensa i desagradable» però que els companys de la JLF i el propi regidor «em convenceren per continuar».

El màxim dirigent de la JLF ha reiterat el seu «agraïment a tots els presidents» així com la possibilitat que tenen les 26 falles contràries, inicialment, «de sumar-se a la festa fins al mateix mes de setembre».