Un grup de fallers acusa a la JLF de «dividir» a les falles d’Alzira

0
374
Benvolguda Junta Local, ens dirigim a vostès per a donar-los les gràcies, GRÀCIES per dividir al colectiu faller, no vullguerem estar en la seua pell, perquè imaginem que tindran sentiments i el càrrec de consciència al vore com està el pati deu de ser gran.
Lamentem comunicar-los que els únics responsables de tot açò que portem vivint desde dilluns pasat, es tot culpa seua i creguem que es una de les coses en les que estem d’acord tant els que planten com els que no.
Vostès s’anomenen Junta Local i pensàvem que amb eixe nom ens representaven a tots, malgrat ens hem adonat que no es així, els recordem que estan ahi, perquè els fallers de les 35 comisions d’Alzira els han donat el seu suport, per eixe motiu esperàvem que ens representaren a tots per igual.
Han enfrontat a fallers d’una mateixa comisio, han enfrontat unes comisions amb altres, han enfrontat als artistes amb els fallers, discussions, dimissions…
Entenem que arreglar-ho a tot el món era complicat, el que no esperàvem era està imposició desmesurada per la seua part, quin interès tenen vostès amb la celebració d’eixes falles?
A banda ens sorgeix un dubte:
L’opció «C» diu que les falles que opten per no plantar no podran celebrar cap activitat fallera, per lo tant si tant el president de la Junta Local com alguns dels seus directius formen part d’aquestes comisions, perquè ells tenen dret a disfrutar de les falles i els demés components no?
Les nostres Falleres Majors de la ciutat han estat elegides a un ple de l’Ajuntament i elles estarien en ple dret de fer-ho, però la resta? President, directius, delegats? Com se queden sense delegats, vorem qui els fa la feina bruta!!
Esperem reflexionen sobre «l’emboscada» que li han fet als fallers, que siguen responsables de la seua actuació, que recorden que ens representen a tots i obren sempre de bona fe, es el mínim que poden fer per les falles d’Alzira.
Ah! Quan un entrenador no sap portar bé al seu equip i perden partits, son destituïts o ells mateixa renuncien per no estar a l’altura, ahi els ho deixem.
Salutacions i ànim a tots.
Un grup de fallers i falleres d’Alzira
Nota: Este grup s’ha identificat a Riberaexpress tot i que preferixen mantindre l’anonimat.