Manipular la informació no és també mentir? / Opinió: Un faller d’Alzira

0
450

Qué fàcil parlem de sentiment.

Qué fàcil parlen alguns de democràcia.

Està eixint debades sembrar dubtes entre fallers i falleres, és debades també no contar la veritat o la veritat que a ú l’interesa contar i manipular a través d’escrits.

Les famílies que pertanyen a sectors productius sols demanen poder treballar. Tan senzill com podria parèixer deixar fer a qui vol i retirar-se perquè no (…).

La proposta de Junta Local Fallera d’Alzira no és gens desgavellada, i senyores i senyors, ara parlem de divisió… Sí, perquè alguns que no volien han volgut obligar a altres…On queda la llibertat d’escollir?

La llibertat d’escollir sempre ha estat present, a l’oferta de la proposta i la petició de 25 presidents per tornar a votar  si presentaven o no la proposta a les seues comissions, queda a valorar com es produeix el canvi en el sentit del vot, que és evident, i sense cap coacció, no he sentit a cap president/a parlar de l’existència d’esta… i ara una pregunta, pot ser manipular la informació no és també mentir?.

1.- En cap moment l’Ajuntament d’Alzira ni la Junta Local Fallera han tingut cap altra intenció que la de moure al sector productiu en la mesura en la qual  les comissions pogueren/volgueren fer realitat una setmana fallera, sol.licitud ratificada pels presidents de les 35 comissions en més d’una ocasió.

2.- La proposta d’ajudes als que estigueren en disposició de celebrar falles. Evident i necessària.

3.- La possibilitat de celebrar a la carta, segons l’estat econòmic de cada comissió quedava a opció dels fallers i falleres amb una opció B, descartada per la majoria i possiblement poc estudiada per la necessitat de plantar un xicotet monument, perquè senyores i senyors el monument es falla i les comissions falleres no s’entenen sense una falla al carrer.

Potser hauriem de replantejar a Alzira l’estil de fogueres i barraques d’Alacant. Vullc festa, menjar, beure i truc, lo demés deixem-ho per als puristes que no van en mi… Però això no són falles, no son patrimoni, són altra cosa.

Un faller d’Alzira 

Nota: Este faller està identificat però preferix mantindre l’anonimat.