Només 9 de les 35 falles d’Alzira aposten per setembre

0
486

Els resultat de la votació de les comissions falleres d’Alzira ha donat un resultat contundent a favor de les falles que no volen celebrar la festa fallera en setembre; així només 9 de les 35 comissions s’han pronunciat a favor de plantar i cremar enguany els monuments de l’any 2020.

A favor de l’opció A que significa fer falles a setembre han votat; Sant Andreu, Sagrada Família, Plaça Major, El Mercat, Camí Nou, Hernán Cortés, Germanies, Dr Ferrán i Pintor Andreu.

I de l’opció C que significa esperar al mes de març de 2022 s’han pronunciat un total de 26 comissions; L’Alquerieta, Albuixarres-Camí Fondo, Pere Morell, Àusias March, Sant Joan, Cantereries, Pere Esplugues, Sant Roc, Gallera-Hort dels Frares, Ana Sanchis, El Parc, Plaça del Forn, Plaça d’Alacant, Sants Patrons, Tulell-Avinguda, Alquenència, Plaça La Malva, Caputxins, Colmenar-Reis Catòlics, Pare Castells, Nou Penalet, Luis Suñer, Sant Judes, Les Basses, i Camilo Dolz. Falta per conèixer el resultat de la votació de la falla Avda Josep Pau que culminarà el pròxim dilluns.

El pròxim dilluns tornaran a reunir-se els 35 presidents per pendre una solució definitiva arran el resultat de la votació.