L’Alzira FS goleja en Santiago (3-7) i acaba la temporada líder de grup

0
78

El Family Cash Alzira ha arredonit este diumenge la fase per la permanència golejant al Santiago Futsal (3-7) en la capital gallega gràcies a una excel.lent segona part, victòria en l’últim partit de la temporada que li permiteix acabar líder del grup D amb 36 puntos, per davant de Bisontes (33) i de Móstoles (32). Al descans s’arribà amb victòria del conjunt riberenc per 1 gol a 2.

S’avançà el conjunt gallec en el minut 6 però empatà Jaime Peiró en el 9, mentre Cristian avançava als de Braulio Correal abans del descans en el minut 13.

L’Alzira FS ixqué arrollador en el segon periode anotant quatre gols consecutius, mitjançant Rafa Ara en el 25, José Carlos en el 27, Pablo Garcia en el 28 i de nou José Carlos en el 29. Retallà distàncies per dos vegades el Santiago en el 29 i 33, mentre Luis Garcia arredonia la golejada en el 39, acomiadant així una espectacular segona fase que no sols li ha permés salvar la categoria sino encapçalar el grup D amb 36 punts.