A Alzira de 29 comissions sols 7 voten a favor de fer falles a setembre

0
344

A falta de conèixer el resultat de 6 comissions falleres a Alzira han votat abrumadorament en contra de fer falles a setembre; així un total de 22 s’han decantat per l’opció C que és la de guardar el monument fins a març de 2022, mentre només 7 s’han pronunciat de forma favorable a cremar enguany el monument de l’exercici 2020.

Les tres falles de la secció Especial; Camí Nou, Plaça Major i El Mercat han estat partidàries de fer festa del 2 al 5 de setembre, junt a Sant Andreu, Sagrada Família, Hernán Cortés i Germanies.

Mentre les 22 contràries a la proposta de la JLF són les següents; L’Alquerieta, Albuixarres-Camí Fondo, Pere Morell, Àusias March, Sant Joan, Cantereries, Pere Esplugues, Sant Roc, La Gallera-Hort dels Frares, Ana Sanchis, El Parc, El Forn, Plaça Alacant, Sants Patrons, Tulell-Avinguda, l’Alquenència, Plaça La Malva, Caputxins, Colmenar-Reis Catòlics, Pare Castells, Nou Penalet i Les Basses.

Les sis restants; Pintor Andreu, Camilo Dolz, Avda Josep Pau, Sant Judes, Dr Ferran i Luis Suñer han convocat als seus fallers i falleres per a hui dissabte.