El TORCAF torna a Alzira a finals d’agost amb els millors cadets nacionals

0
150

El Torneig Ciutat d’Alzira de Futbol es celebrarà entre el 26 al 28 d’agost

 

El TORCAF, torneig cadet a nivell nacional, tornarà a celebrar-se a Alzira enguany, després del obligat alt de la passada edició degut a les restriccions sanitàries provocades per a fer front a la pandèmia mundial de la COVID-19.

Fernando Pascual, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, junt al tècnic del Departament d’Esports s’han reunit amb Josep Fatsini, director del torneig i vicepresident del Ciutat d’Alzira, per tal d’enllestir els preparatius del campionat que es disputarà entre el 26 i el 28 d’agost, i que enfrontarà als millors equips cadet de la Divisió d’Honor: Barça, Real Madrid, Atlètic de Madrid, Vila-Real, València i Llevant.