Alzira distribuirà 55.000€ entre les falles que planten el monument en setembre

0
505

La proposta presentada per la JLF ha sigut acceptada per 23 vots a favor i 12 abstencions

Les 35 comissions alzirenyes decidiran la seua postura durant esta setmana

Esta nit s’ha celebrat a la seu de la Junta Local Fallera d’Alzira la reunió informativa en els presidents de les 35 comissions alzirenyes per tal de presentar una proposta per a celebrar a la ciutat les Falles 2021.

La reunió ha estat presidida per l’alcalde i president nat de la Junta Local Fallera Diego Gómez i el president de la JLF Jaume Bohigues, acompanyats pel regidor de festes i comunicació Xavi Pérez, el regidor de serveis públics i urbanisme, Fernando Pascual i la secretaria general, Rebeca Chorro.

La proposta presentada per la Junta Local Fallera i respaldada per l’Ajuntament de la ciutat ha sigut acceptada per 23 vots a favor i 12 abstencions. Consistix en una ajuda econòmica per a les falles que planten el seu monument de l’exercici 2020.

Es distribuirán un total de 45.000€ entre totes les comissions que accepten esta proposta, i s’afegiran altres 10.000€ a repartir entre les falles que careixen de casal cedit per l’Ajuntament.

Tres opcions

La proposta de l’Ajuntament d’Alzira i de la JLF compta amb tres opcions diferenciades;

1.- L’ajuda econòmica Covid dependrà de la quantitat de comission que planten monument en setembre.

2.- Les comissions que vullguen celebrar la festa i plantar altre monument que no siga el de 2020 no rebran cap ajuda econòmica.

3.- Aquelles falles que no vullguen celebrar la festa fallera en 2021, estaran en el seu dret de no plantar, però no podran realitzar cap mena d’activitat fallera.

Dita proposta es traslladarà a les comissions falleres al llarg de la setmana perquè decidisquen la seua postura per tal de celebrar les properes falles del 2 al 5 de setembre.

L’Ajuntament d’Alzira ha manifestat la seua voluntat de cooperació per ajudar a les comissions per al que necessiten.