L’alzireny Marcel Verdú disputa la fase d’ascens a la LEB plata amb el Bàsquet Alginet

0
200

Després d’una molt bona temporada a la lliga EBA, l’equip de bàsquet SAFIR FRUITS ALGINET participa a Salou a la fase final grup A per a l’ascens a la LEB Plata, la tercera categoria del bàsquet espanyol. 

D’este fantàstic equip, en forma part el jugador de bàsquet alzireny Marcel Verdú Garés.

 Marcel, qui començà en el BÀSQUET ALZIRA, va continuar la seua formació en el CB ALGINET des d’alevins, i ha jugat en totes les categories del club fins a arribar a l’absoluta, participant tant en autonòmic i nacional com, des de fa uns anys, en EBA, la major categoria que ha tingut el club.

 Amb el CB ALGINET, Marcel ha participat en diverses finals autonòmiques i també nacionals, i n’ha format part de la selecció valenciana en alevins, infantils i cadets.

 Amb la participació en esta fase d’ascens aconsegueix un nou repte en la seua trajectòria, la qual comparteix, evidentment, amb tots els jugadors que conformen el SAFIR FRUITS ALGINET.

 Cal destacar que la major part dels jugadors d’este equip han eixit del planter i són del mateix Alginet o de la comarca. En este sentit, podem parlar del seu company inseparable des d’alevins Javier Dalmau, Sergio Hernàndez, Guillem Marín, el veterà capità de l’equip Adrian Gàlvez o el jove Ivàn Lerín.

Jugant amb ells, formen part de l’equip el veterà Lluís Verdeguer, l’imprescindible Miguel Martínez, els grans Larry Abia i Denis Tokaev, i els jugadors del segon equip Sergio Romero i Álvaro Nogueira.

 

Amb tots ells, i dirigits per José Canales, Marcel Verdú està gaudint d’una temporada per a recordar. El CB ALGINET, amb M. Àngel Lozano al cap i amb el suport especial de l’Ajuntament d’Alginet i SAFIR FRUITS, tampoc podrà oblidar una fita històrica que ha servit de punt àlgid a la celebració del seu 50 aniversari com a club.

 En definitiva, un jugador fet ací, en un equip fet ací i amb un gran repte al davant.