L’índex de Carcaixent baixa 45 punts durant la última setmana

0
262
S’observa un notable descens de la incidència respecte a la setmana passada amb 17 casos positius

Hui ha tingut lloc la reunió setmanal que organitza el Departament de Salut de la Ribera i en la que s’han actualitzat les dades de cada municipi de la comarca. En línies generals, s’observa una tendència decreixent de la incidència que, tot i la provisionalitat de les dades, a Carcaixent a data de 12 de maig s’han detectat 16 casos actius, el que situa la incidència en 79,33 casos per cada 100.000 habitants, front els 25 casos de fa una setmana que situaven la incidència en 123,95.

Crida a la prudència

Estes xifres evidencien un descens dels casos positius a la localitat, després de dos setmanes en els que havien augment de forma significativa. No obstant, tant des de l’Àrea de Salut com des del consistori es vol fer una crida a la prudència ara que ja han començat a flexibilitzar-se les mesures en matèria d’horaris i encontres, recordant la importància de continuar amb les bones pràctiques sanitàries per evitar els contagis.

Per part de l’Ajuntament es va posar en marxa un dispositiu especial de vigilància en el Passeig per evitar que es produïren concentracions i altercats com els detectats fa un parell de setmanes. Està previst que la vigilància augmente este cap de setmana ja que, tot i que la situació al Passeig estava controlada, es va observar una dispersió de les concentracions de beguda d’alcohol en la via pública a altres punts de la localitat.

Vacunació

En quant a la vacunació esta setmana ha continuat al Magatzem la inoculació de totes aquelles persones que havien rebut la primera dosi al CIM. Està previst que la vacunació massiva a Carcaixent comence el dia 24 de maig, per la qual cosa ja no caldrà que cap grup de població es tinga que desplaçar a Alzira per a rebre la vacuna. Des de Salut Pública s’ha informat que aquelles persones de més de 60 anys que no han rebut cap dosi, pels motius que fora, acudisquen o es posen en contacte amb el Centre de Salut.