Els bombers d’Alzira rescaten un gatet en el sostre de la Casa de la Cultura

0
230

El rescat d’un gatet ha congregat hui a la Casa de la Cultura d’Alzira a membres de Colonies felines alzirenyes i fins i tot una dotació de cinc bombers, segons Alzira Ràdio. Després de 4 hores de rescat, l’animal ha sigut rescatat sa i estalvi.

Durant tot el matí estan treballant de valent per a rescatar l’últim supervivent d’una camada de tres gatets abandonats per sa mare al sostre de l’auditori de la Casa de la Cultura. El voluntariat de Colonies felines va poder rescatar dos germans, un d’ells ja moribund i el tercer ha estat des que es va detectar, ahir pel matí , atrapat a una canonada de la que no pot eixir.

Amb els maulits del gat s’ha pogut comprovar que es mantenia en vida i a través d’una càmera telescòpica s’ha vist que encara estava lluitant per sobreviure.