La UD Alzira conquerix també la Casa Consistorial

0
197
Dani Ponz, l’alcalde Diego Gómez i el president Juan A. Sanjuán hui en el Saló Noble de l’Ajuntament

La corporació municipal ha rebut esta vesprada a jugadors, tècnics i directius de la UD Alzira a l’entrada de la Casa Consistorial on seguidament han passat al Saló Noble. Una celebració marcada per l’actual situació sanitària, en la que no hem pogut rebre tots els alzirenys que volien estar junt al seu equip però que sabem que han mostrat el seu suport a l’equip en un moment tan especial com este.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha felicitat a tot el club amb unes paraules d’agraïment, obsequiant-los amb un llibre de la ciutat per a cada component i la bandera d’Alzira per al club. Acompanyat pel president, Juan Antonio Sanjuán, i per l’entrenador, Dani Ponz, on també han dedicat unes paraules i han signat amb la plantilla en el llibre d’Or de la Ciutat.
EL tècnic blaugrana que xafava per primera vegada el Saló Noble s’ha mostrat molt «satisfet i emocionat» després de considerar que la UD Alzira es troba «davant una fita històrica», a pocs mesos de convertir-se en centenari. Ponz ha resaltat que en competir en la nova 2ª RFEF «la marca Alzira entrarà a nivell nacional» i es mostra convençut que este èxit «suposarà un punt d’inflexió per al club».
Per la seua part el president del club es mostrava orgullós perquè «l’Alzira toranrà a competir amb clubs i ciutats grans» i en haver abastat «cinc promocions i dos subcampionats havent sanejat a la UD».
Mentre que l’alcalde de la ciutat després de felicitar a la plantilla i directius resaltava que este important club «representa els valors de l’esforç, la dedicació, el treball en equip, el trellat i la salut». Gómez ha afegit que «la ciutat necessita d’estes alegries per tal d’eixir i superar la pandèmia» i els ha demanat que la pròxima temporada «cal mantindre la cateogria».  La primera autoritat ha oferit «tot el suport possible de la corporació per celebrar el centenari de la UD el pròxim any».