Festa de l’Alzira en Elda en aconseguir l’ascens a 2ª RFEF

0
191
Els jugadors celebrant l’ascens en la font de la Plaça del Regne

La UD Alzira és nou equip de la nova 2ª RFEF en empatar a 0 gols enel Nou Pepico Amat d’Elda contra l’Eldense al que també beneficiava la igualada.

El partit no ha tingut gens d’història davant el conservadurisme dels dos equips blaugranes de la categoria que han buscat l’empata des el xiulit inicial.

L’entrenador Dani Ponz ha manifestat als micròfons d’Alzira Ràdio que «ja ens tocava» i ha atribuït l’èxit a tindre «una directiva amb trellat amb un projecte molt humil i una plantilla lowcost». Ponz ha rematat les declaracions dient «estem molt contents, anem a disfrutar-ho, ens ho mereixem».

Per la seua part el president Juan A. Sanjuán manifestava al final de l’encontre «després d’onze anys en el purgatori ja tocava, hem sigut el millor equip del paly-off» i ha resaltat el gran treball de la plantilla i del cos tècnic. Encara que ha recordat que l’objectiu inicial d’este projecte «era pujar la pròxima temporada».

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez que ha presenciat en directe l’encontre declarava a l’emissora municipal que «este ascens suposa una injecció de moral per a la ciutat i una vacuna social després d’un any amb moltes complicacions per la pandèmia». Gómez ha resaltat la «importància de l’ascens per al club, jugadors aficionats i per a la ciutat.

També ha estat en el Nou Pepico Amat d’Elda el regidor d’Esports, Fernando Pascual, «hui és un dia d’alegria per a tota la ciutat, caldrà celebrar com cal este important ascens de la UD Alzira».

I el president de la Comissió del Centenari del club, Xavier Ferri, destacava «la pròxim temporada celebrarem el centenari amb la nova categoria» i afegia «este ascens ens fa molts feliços a tots».

L’alcalde de la ciutat i membres de la corporació faran este dilluns una recepció oficial al Saló Noble a l’equip, tècnics i directius al voltant de les 19:30 hores. Prèviament oferiran l’ascens a la patrona la Mare de Déu del Lluch en el santuari.