Juanjo Salom fará els dos monuments de la falla Avda Josep Pau d’Alzira

0
211

La Falla Av. Josep Pau d’Alzira, baix la presidència de Vicent Jordán Sarió i representada per ell, va signar contracte el passat dimecres 5 de maig, per a realitzar el pròxim monument faller gran de la comissió, per a l’exercici immediat al que cremem les dos falles de 2020, que podria ser tant el present 2022 com el 2023.

 

Apostem pels nostres artistes en pro de rellançar l’activitat dels tallers artesans i de garantir la supervivència de la festa fallera, recolzem amb els peus en terra i com sempre complint els nostres compromisos, per la qual cosa, tenim el plaer d’anunciar-vos que el nostre benvolgut i guardonat artiste faller de capçalera: Juanjo Salom realitzarà els dos monuments fallers, tant el gran com l’infantil amb l’ànim de competir com a mínim en la secció segona amb els dos.

 

Salom va realitzar els monuments grans dels exercicis 2016 i 2017 on en la cada volta més competitiva segona secció va aconseguir dos tercers premis. En 2018 passà a realitzar la falla infantil, aconseguint el primer premi de segona secció i confeccionant els monuments infantils des d’eixa data fins l’actualitat.  “-És un plaer poder comptar amb Juanjo una vegada més perquè per a mosatros és com de casa. Aposta segura per la qualitat” va declarar el nostre President, Vicent Jordán. Per la seua banda, Juanjo Salom es mostrà il·lusionat i amb moltes ganes d’assolir el doble repte en una comissió que mai li ha fallat.