Avís groc amb tronades i pluges en la vesprada del diumenge a la comarca

0
159

L’arribada de dos fronts nuvolosos al llarg de demà diumenge ens deixaran una jornada més inestable. Pel matí ens visitarà un ‘front càlid‘ poc actiu que deixarà els primers ruixats dèbils i intermitents. Res destacable. Ara bé, a partir del migdia ens arribarà un ‘front fred‘ més actiu que ens regarà el nostre territori amb pluges més generals entre dèbils i moderades que podran ser en forma de tronada especialment per l’interior de la província de València i interior sud de Castelló. No es descarta que puguen anar acompanyades de pedra i fortes ratxes de vent en els punts de tronada.

Serà un pas frontal relativament ràpid i, d’entrada, no sembla una situació especialment complicada però puntualment podrà donar alguns problemes. Pel que fa a les temperatures baixaran de manera general entre 2º i 3ºC, i el vent entrarà entre sud i est (migjorn-llevant).

Pel que fa a la setmana pròxima començarem amb nuvolositat residual i alguns ruixats dèbils que per la vesprada afectaran a l’interior de Castelló. Res destacable.

Entre dimarts 11 i dijous 12 l’oratge es mostrarà estable, assolellat i amb un ponent que dispararà les temperatures en el litoral i prelitoral (per l’interior no mostraran canvis destacables).

Per últim, el divendres 13 podríem tindre un canvi ràpid en l’oratge amb precipitacions entre dèbils i moderades que afectarien sobretot a Castelló, València i nord d’Alacant (temperatures a la baixa)… una situació que milloraria notablement de cara al pròxim cap de setmana.

Inforatge