Calendari d’admissió a les Escoletes Municipals d’Alzira

0
248

Ja està publicat el calendari d’admissió de l’alumnat de les Escoletes Municipals d’Alzira, EIMA. Podran sol·licitar plaça els xiquets i xiquetes nascuts en 2019 i 2020.

 

El termini per a fer la sol·licitud és del 20 al 28 de maig, de manera telemàtica a la seu electrònica de l’ajuntament entrant en www.alzira.es, administració 24 h, tramita des de casa, catàleg de tràmits, sol·licitud d’admissió. Per a poder tramitar telemàticament cal tindre firma electrònica. També es pot fer de manera presencial a l’escoleta Llepolies al carrer Massalavés s/n en horari de 9 a 12 hores. Les sol·licituds es podran descarregar en www.alzira.es.

 

El procés de baremació tindrà lloc del 1 al 7 de juny i una vegada valorat es publicarà el llistat provisional el 9 de juny al tauler d’anuncis exterior de les tres escoletes municipals: Infants, Muntanyeta i Llepolies. Es publica la llista de admesos i no admesos identificant amb el Número del Document d’Identitat (NIF) del tutor o tutora.

 

Aquells que hagen de presentar una reclamació a les llistes provisionals, hauran de fer-ho abans de l’11 de juny ,per mitjans electrònics.

El 16 de juliol es publiquen les llistes definitives d’alumnat admès i no admés als taulers d’anuncis de les escoletes. En el cas d’alumnat no admés, passaran a formar part de la llista d’espera podent ocupar les vacants que es produïsquen.

 

Finalment els admesos hauran de presentar el sobre de la matrícula del 24 al 30 de juny presencialment a l’escoleta Llepolies en horari de 9 a 13 hores.

 

La sol·licitud del bono infantil només és per a l’alumnat admés nascut a l’any 2020. Es tramita telemàticamet a la web de la conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

L’alumnat admés nascut a l’any 2019 ha de tramitar només la matrícula, l’escolarització està subvencionada al 100%.