Massalavés supera els 33º mentre Alzira, Carcaixent i altres els 30º

0
218

La Ribera ha passat en pocs dies de temperatures pròximes a les típiques de l’hivern a altres, pràcticament estiuenques com les de hui en que Massalavés ha registrat la màxima més elevada de la Comunitat Valenciana amb 33,1º. Li han seguit de prop, els 32,8º de l’estació de Mulata-Alzicoop al terme d’Alzira, 32,7º, en Sumacàrcer, Gavarda i La Pobla Llarga, mentre el mercuri ha arribat als 32,3º a Carcaixent i Alberic.

També han superat els 30º, Tous (31,3º), les estacions del nucli urbà d’Alzira, amb 31,5º la de Luis Suñer, 30,8º l’Alquenència i 30,3º a la Casella.

Menys calor ha fet a Gudassuar i l’Alcúdia amb 29,7º, a Algemesí, Alginet i La Barraca amb 28,7º, mentre la màxima s’ha quedat al nucli urbà de Sueca amb 26,6º i on les temperatures han sigut més primaverals ha estat a la platja de Sant Antoni de Cullera (22,6º), i a Les Palmeres (24,7º).

Previsió per al divendres

El dia presentarà molt bon aspecte, amb molt de sol i temperatures que encara pujaran entre 3º i 4ºC més per les comarques alacantines i nord de Castelló, a la resta seguiran igual que hui, o baixaran un poc pel litoral sud de València per l’entrada de les brises a partir del migdia.

De vesprada creixeran núvols d’evolució per les comarques més interiors que podran deixar alguns ruixats dèbils per la zona de Castelló. Poca cosa. Respecte al vent, entrarà de ponent fluix pel matí i, a partir del migdia, rolarà a component marítima la segona meitat del dia.

Cap de setmana del 8 i 9: Estarem atents a l’arribada d’una profunda borrasca que s’aproximarà per l’Atlàntic (al nord-oest de Galícia).

El dissabte quedarà encara un bon dia. De vesprada simplement augmentarà la nuvolositat de tipus alt sense deixar res de precipitacions.

D’altra banda, el diumenge un front avançarà des de l’interior peninsular cap al nostre territori i ens deixarà precipitacions en general dèbils, més freqüents per l’interior de Castelló i València, i menys probables a la resta, és a dir, res realment destacable tot i que el dia resultarà prou apagat i apàtic.

Inforatge / Riberaexpress