L’alzirenya Mónica Carrió nova vicepresidenta de la Federació Espanyola d’Halterofília

0
386

L’excampiona mundial júnior, Mónica Carrió (Alzira,1977), ha sigut elegida vicepresidenta de la Federació Espanyola d’Halterofília als seus 44 anys.

Carrió té un ample currículum internacional com haltera; campiona mundial júnior l’any 1995, una vegada subcampiona i altra 3ª del Campionat Mundial sénior, tres vegades campiona de la Unió Europea i 3 medalles de plata i 4 de bronze en el campionats europeus d’halteorfília. A més de participar en els Jocs Olímpics de Sidney 2000, en els que es classificà en novena posició en la categoria de 75 kg.

L’excel.lent esportista alzirenya compaginarà el nou càrrec amb el de presidenta del Club Halterofília Alzira, membres de la Federació Valenciana i amb el de Jutgessa Internacional de Primera, aconseguit recentment, que propiciarà la seua participació en els campionats mundials i, fins i tot, en les olimpiades.

La primera dona vicepresidenta

Carrió, que ja era vocal en l’Espanyola reconeix estar «orgullosa i contentíssima» per ser la primera dona que arriba tant alt en esta federació, al temps que es mostra «agraïda» al president, Constantino Iglesias, per haver confiat amb ella que vol que també figure el nom de l’altre vicepresident, Bruno Soto, exhaltera de la seua generació.

La campiona alzirenya ha acceptat el càrrec «en ser un projecte molt atractiu al que amb la meua experiència puc aportar iniciatives que beneficien tant als actuals esportistes com als que ja s’han retirat.

En estos moment tant satisfactoris per a ella, Mónica no s’oblida del seu germà, Lorenzo Carrió, ex-campió mundial que va faltar l’any 2018 i del seu brillant entrenador, Julián Perea, fundador del Club Halterofília Alzira, que es troba postrat en un llit d’una residència des de fa quatre anys.