Pugen les temperatures que arribaran fins els 30º el divendres

0
134

L’oratge seguirà presentant un perfil molt estable i absolutament primaveral, fins i tot amb temperatures que encara pujaran més sobretot per la província de València on el mercuri pujarà entre 4º i 5ºC més que hui (les màximes podrien quedar-se prop dels 30ºC en alguns punts del sud de València). Pel matí tindrem bona cosa de sol i de vesprada núvols d’evolució per les comarques interiors que podran deixar caure algun ruixat molt anecdòtic per l’interior nord de Castelló.

Respecte al vent entrarà de component sud amb ratxes moderades en els litorals de Castelló i València (més fluix a Alacant), i de ponent predominarà per l’interior.

Pel que fa als pròxims dies, fins divendres 7 tindrem un panorama molt més estable i primaveral acompanyat d’un notable ascens tèrmic generalitzat, amb màximes que pel litoral vindran a situar-se al voltant dels 25ºC que poden arribar en alguns punts de l’interior als 30º.

Cap de setmana del 8 i 9: Estarem atents a l’arribada d’una borrasca que s’aproximarà per l’Atlàntic. El dissabte de vesprada simplement augmentarà la nuvolositat de tipus alt sense deixar res de precipitacions. D’altra banda, el diumenge un front avançarà des de l’interior peninsular cap al nostre territori i ens deixarà precipitacions moderades sobretot per l’interior nord de la Comunitat, debilitant-se l’activitat d’este front en arribar al litoral on donarà precipitacions dèbils a la vesprada.

Inforatge