Alberic frega els 30º mentre Alzira, Carcaixent i altres superen els 27º

0
161

La Ribera ha registrat hui les temperatures més elevades d’enguany en els que alguns municipis han superat els 29º, especialment Alberic que amb 29,7º ha sigut el poble més caloròs de la Comunitat Valenciana. Li han seguit La Pobla Llarga amb 29,4º, Gavarda, 29,3º, Sumacàrcer, 29,1º i Senyera amb 29º.

Molt a prop han estat Carcaixent i l’estació de Mulata-Alzicoop al terme d’Alzira amb 28,8º, mentre Castelló ha arribat als 28,5º. El termòmetre s’ha elevat fins 27º en el cas el nucli urbà d’Alzira, a La Barraca d’Aigües Vives a 26,7º i un poc més suaus han sigut les màximes en Algemesí, Alginet, Carlet i l’Alcúdia, amb 25,3º. Menys calor ha fet en Sueca (24,6º).

Les temperatures més suaus les han gaudit en la costa, amb 20,8º en les platges de Cullera i Les Palmeres. Segons les previsions demà dijous es repetiren estes elevades temperatures amb les que ha arrancat este mes de maig.