Mor la jove dofí rescatada a Cullera

0
329

 

L’equip de veterinaris de l’Oceanogràfic, Guardia Civil i Seprona, i la Policia Local actuaren ràpidament per salvaguardar la vida de l’animal

 Però la jove dofí ha tornat al cap d’unes hores i ja no ha pogut ser reanimada

Este matí ha aparegut un dofí desorientat a la costa de Cullera. Ràpidament s’ha donat avís del succés al Seprona i a l’equip de veterinaris de l’Oceanogràfic, que junt amb la Policia Local, han treballat de valent per tal de rescatar l’animal. Després de la cura, s’ha aconseguit salvaguardar la seua vida i tornar-lo a la mar. Es tracta d’un dofí ratllat, una espècie molt comú al Mediterrani.

La regidora de Benestar Animal, Marta Tur, ha volgut agrair la col·laboració del ciutadà que en detectar la presència del dofí a la vora de la mar ha cridat al 112 i ràpidament s’ha activat el protocol.

La jove femella dofí que estava desorientada hui a la costa de Cullera ha mort. L’animal ha tornat al cap d’unes hores a la costa i no s’ha aconseguit reanimar. Ara, se l’han
emportat a l’Oceanogràfic per a l’anàlisi i estudi per tal de poder conèixer i esbrinar les causes de la seua mort.