Psicòlegs Sense Fronteres atendran a les famílies d’Alzira més afectades per la Covid

0
75
L’ajuntament d’Alzira ha signat hui un acord amb l’ONG Psicòlegs Sense Fronteres per a treballar de manera conjunta en reforçar l’estabilitat emocional de la ciutadania més afectada per la COVID 19.
L’objectiu és fer front a una de les problemàtiques més destacades a causa de la pandèmia: la salut mental. El pla d’actuació se centra en l’atenció a les 51 famílies que han patit la pèrdua d’un familiar a causa de la COVID-19, així com als professionals de les residències de persones de la tercera edat.
A l’acte de presentació, l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, acompanyat per la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, la vicepresidenta de l’ONG, Ofelia Almeida, i la coordinadora del projecte, Debora Daniela. Gómez ha avançat que, en un futur, la intenció és estendre este pla d’actuació a la franja d’edat dels joves, un col•lectiu que segons ha explicat, també necessita d’ajuda psicològica per a superar esta situació.