Alzira baixa l’índex acumulat (24) prop del 50% durant este mes d’abril

0
115
Alzira baixa a 24 casos per cada 100.000 d’índex acumulat en comptar hui amb 11 positius de coronavirus, mentre en els últims tres dies, Sanitat ha detectat 3 casos nous. La capital de la comarca havia repuntat a primers d’abril fins a 20 casos actius, amb una incidència acumulada de 45,09/100.000 ha.
En este final de mes l’índex d’Alzira és inferior al del Departament de Salut (42,73), al de la Comunitat Valenciana (43) i al de la mitjana espanyola (230).
El govern local es mostra satisfet davant «una incidència relativament baixa», però insistix en qué «cal seguir pendents de l’evolució de les xifres la pròxima setmana i continuar amb l’esforç per a poder mantindre’ns en esta baixa incidència”.
I «agraïx» a tota la població «l’esforç pel compliment de les mesures vigents».
 
En relació a la vacunació des del departament de Salut de la Ribera, se cita a les persones mitjançant el seu telèfon de contacte, indicant la data i hora de vacunació. Recordem que és molt important que eixes dades estiguen actualitzades al sistema SIP. Per a poder verificar que són correctes cal accedirhttps://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=21130…
☎️ Dubtes sobre la vacunació 900 300 555.