Mor un ciclista d’Algemesí al engolir-se una abella circulant pel terme de Polinyà

0
426

L’insecte li provocà un insuficiència respiratòria al penetrar en la seua boca

Els serveis mèdics no han pogut revertir la parada cardiorespiratòria

 

Un ciclista de 59 anys, veí de la població valenciana d’Algemesí, va morir el passat diumenge en engolir-se una abella mentre circulava.

El ciclista ha presentat una insuficiència respiratòria provocada per una abella que va penetrar en la seua boca per accident mentre circulava per una carretera de la veïna localitat de Polinyà del Xúquer i picar-li en la part interior de la gola.

Segons han informat aquest dimarts fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), el succés va ocórrer sobre les 11.45 hores del passat diumenge quan l’home circulava amb bicicleta per la carretera CV-505, que uneix Algemesí amb Albalat de la Ribera, a l’altura de la Finca de Sinyent, en el terme municipal de Polinyà de Xúquer.

El ciclista va tindre la mala fortuna que l’abella entrara en la seua boca quan realitzava una etapa al costat d’un grup d’amics, que, després de l’incident, van avisar al Centre d’Emergències de la Generalitat.

Els serveis mèdics d’urgència desplaçats al lloc van realitzar maniobres de reanimació a l’home però no van poder revertir la parada cardiorespiratòria, segons el CICU.

Els equips d’emergència, alertats pels amics, no van poder reanimar-lo. Si bé encara s’està pendent dels resultats de l’autòpsia, tot sembla indicar que la picada de l’insecte va provocar una inflamació i d’ací va resultar una insuficiència respiratòria que va posar fi a la vida de l’esportista.

Agències