Alzira concedix a Marqueset la llicència per instal.lar una plataforma logística

0
310

La instal.lació, de nova construcció, centralitzarà la seua operativa en Alzira,  amb una nau de 5.500 m2 per atraure més tráfics de carregadors industrials en la seua zona d’influència

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alzira ha concedit hui la llicència urbanística i ambiental sol.licitada per l’empresa, Marqueset Sistemas Logísticos SL, para construir en una parcela de la Ciutat del Transport una plataforma logística en una nau industrial de 5.500 m2 de superfície.

Amb esta central logística la firma del sector del transport, original de Carcaixent, pretén atraure més tràfics de carregadors industrials. La Ciutat del Transport es troba ubicada junt a la carretera d’Algemesí (CV-42), en el polígon de la ITV, com és conegut popularment. Esta ciutat del Transport es troba ben comunicada, en estar prop de la autovia A-7 amb la que s’accedix per la circunvalació de Guadassuar.

Marqueset és un operador logístic amb orígens, capital i accionariat 100% valencians, que ha continuat garantint, des de la seua aparició en el sector del transport internacional en 1966, la permanència, regularitat i cobertura dels serveis de flux de mercaderies a la província de València.

Actualment està ubicada al polígon industrial Ciutat de Carlet, on ofereix als seus clients un servei setmanal d’importació i exportació de grupajes i càrregues completes amb Europa, països de l’Est, nord d’Àfrica i Tunísia, entre altres. A més, disposa de cobertura nacional de càrrega fraccionada i completa que complementa amb lliuraments en 24 i 48 hores de palets.

Amb 3.000 m2 de magatzem, dedica les seues instal·lacions com a terminal de manipulació, picking i packing per a tota classe de mercaderia industrial així com a magatzem autoritzat duaner i diferent de duaner.

Els germans De la Concepción la fundaren a Carcaixent

Esta important firma del sector del transport, va nàixer a Carcaixent a mitjans del segle  XX. Poc després de la querra civil, els germans De la Concepción, José Luis i Manuel, decidixen iniciar l’actividad de transport i crear l’empresa Transports De la Concepción.

Uns anys després, al 1966, fundaren la Societat de Transports Internacionals Marqueset, amb la seu social en el mateix municipi riberenc de Carcaixent.