A. Bermejo nou dirigent de CCOO reivindica un segon Hospital per a la Ribera

0
109
Delegats de CCOO durant el congrés celebrat a l’Hotel Lluna d’Alzira

El nou secretari de CCOO de les comarques de la Ribera i la Safor, Andrés Bermejo, ha reivindicat hui un segon hospital per a la comarca «donat que l’actual és insuficient».

Bermejo, nascut fa 57 anys a La Vila d’Alzira, que ha sustituït este migdia a Josep Antoni Carrascosa al capdavant d’este sindicat, ha sigut contundent en la seua reclamació «fa falta un altre hospital que s’instal.le en Cullera o Sueca en demostrar-se durant la pandèmia que és clarament insuficient per atendre a una població de 260.000 habitants». A més «crearia ocupació, al voltant de 1.800 llocs de treball en la comarca» segons ha afegit el sindicalista alzireny.

Preocupació per la Ford

Al nou secretari comarcal li preocupa «molt» la situació que arrossega la la planta de Ford en Almussafes davant la caiguda de 630 llocs de treball,  i que «poden arribar al miler», davant l’efecte que produirà en les empreses suministradores. A este respecte ha reclamat al Ford que invertisca en una planta de fabricació de bateries per als vehicles elèctrics que «son el futur de l’automoció».

Altre motiu de preocupació per a CCOO és el sector de l’hostaleria «en tindre en ERTOS al 75% dels treballadors«, però confia en que l’avanç de la vacunació produisca «el seu resorgir a partir de juny».

Eixida de la crisi econòmica

Bermejo es mostra optimista davant la possibilitat «d’una eixida relativament ràpida de la crisi econòmica» provocada per la pandèmia davant la fortalesa del sector agroalimentari de la Ribera «que ha crescut durant l’últim any i ha obert magatzems com el de Fruxeresa al polígon El Pla d’Alzira».

Per al nou dirigent comarcal de CCOO «un gran repte és la concertació» entre les administracions, els empresaris i el sindicats amb l’objectiu de mitigar el màxim possible el nombre d’aturats a la Ribera».

Las nova executiva, que encapçala Andrés Bermejo, està formada per 6 dones i 3 hòmens. Ha estat elegida durant el 5é Congrés Unió Intercomarcal de les Comissions Obreres a La Ribera-La Safor celebrat a l’Hotel Lluna d’Alzira.

Al congrés ha assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el secretari general intercomarcal d’UGT, Raül Roselló a més de Juan Cruz, secretari general en funcions de CCOO-PV.