El grup d’entre 66 i 69 anys serà vacunat amb Pfizer només finalitze el de 70 a 79 anys

0
678

El grup de les persones amb edats compreses entre els 60 i els 65 anys, estan sent vacunades amb AstraZeneca. Mentre als grups amb edats compreses des dels 66 anys endavant «són vacunades amb Pfizer» segons fons del Departament de Salut de la Ribera.

En este sentit i dins d’este últim grup, s’ha comencat vacunant des dels més majors als més joves. Així, han sigut vacunats ja els majors de 80 anys (grup 5A segons l’estratègia establida pel Ministeri de Sanitat), en estos moments es vacuna el grup d’entre 70 i 79 anys –ara mateix s’inoculen les primeres dosis de Pfizer als residents dels municipis d’este Departament de 71 i 72 anys– (grup 5B). I pròximament es vacunarà el grup d’entre 66 i 69 anys (grup 5C segons l’estratègia del Ministeri).

Des de hui dilluns 26 d’abril i fins el pròxim dimecres al Casal Fester d’Alzira es vacunaran prop de 7.000 persones, entre els 60 i els 62 anys, amb AstraZeneca i entre els 71 i els 72 anys del laboratori farmacèutic de Pfizer-Biontech.