A l’Hospital d’Alzira només queden 3 ingressats en planta i 1 en la UCI

0
328

Proseguix el descens de la pressió del coronavirus a l’Hospital de la Ribera, on només queden 3 ingressats en planta i un pacient actiu en la UCI en esta última setmana del mes d’abril. En la Unitat de Cures Intensives encara queden alguns pacients negativitzats que es recuperen de les importants seqüeles que els ha deixat la Covid 19.

Este descens progressiu de pacients ha permés una notable millora en l’activitat quirúrgica que ja és, «quasi normal», segons fonts del centre hospitalari.

Pel que fa a la Comunitat Valenciana este dilluns hi ha un total de 266 pacients amb  coronavirus, 62 d’ells es troben en les unitats de vigilància intensiva entre tots els hospitals valencians, dades que va disminuïnt, poc a poc, però de manera inexorable.