L’alcaldessa de Llaurí detinguda en València per triplicar la taxa d’alcohol

0
246

L’alcaldessa de Llaurí, Ana María González (PSPV), va donar positiu ahir, amb una “taxa penal”, en un control d’alcoholèmia realitzat per la Policia Local de València, segons han confirmat a Efe fonts d’aquest cos.

Diversos mitjans de comunicació publiquen aquest diumenge que González va ser sorpresa en un control policial en la zona de bars i restaurants de la Marina de València, sobre les 18.30 hores, mitja hora després del tancament de l’hostaleria.

Els agents van realitzar a l’alcaldessa la prova d’alcoholèmia que va llançar una “taxa penal”, segons han confirmat fonts de la Policia Local, en superar els 0,6 mg/l i 0,89 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat, triplicant així la taxa màxima d’alcohol permesa, per la qual cosa després de ser detinguda, haurà de comparéixer hui per a un judici ràpid, com és habitual en aquests casos.