Guardonades del V Concurs de Microrelas per la Igualtat a Alzira

0
239
Un moment del lliurament celebrat este migdia a la Casa de la Cultura d’Alzira

Hui s’ha lliurat a la Casa de la Cultura d’Alzira el V Concurs de Microrelats per la Igualtat “Clara Campoamor Rodríguez”, organitzat pel Grup de Debat per la Igualtat.

Cal destacar la participació del Departament de Cant de la Societat Musical d’Alzira que ha harmonitzat el lliurament amb la interpretació de les cançons: “Warrior” de Demi Lovato, “Lo que es nuestro” de Lucía Gil i Natàlia Gil; i “Ets la força” d’Aitana Ocaña davalla la direcció de la professora, Irene Medán, d’este grup format per les xiquetes: Luna, Consuelo, Paula, Claudia, Neus, Greta, Emma, Mabel i Lorena que ha agradat molt als assistents.
 
El jurat del V Concurs de Microrelats per la Igualtat, ha estat format per; Dolors Pedrós, en representació d’Edicions 96; Pura Santacreu, professora de valencià; Empar Bria, escriptora; Carolina Gómez, professora de pedagogia en la UNED; Clara Serena, en representació de la Fundació Cepaim; Remei Pau, presidenta de l’Associació de Debat per la Igualtat d’Alzira; i Marina Mir, regidora d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Vivenda.
Les guardonades han sigut:
Categoria A
(majors de 16 anys fins a 25 anys)
Segon Premi
Sandra Julià per “Les ones silencioses”
Primer Premi
Laura Fargueta “Els passos que la nit amaga”
Categoria B
(Entre 26 i 50 anys)
Segon Premi
Maria Mercedes Llorca “La llosa”
Primer Premi
Maria José López per “Aquelarre”
Categoria C
(majors de 50 anys)
Segon Premi
Rosalia Ferrero per “La bona sort”
Primer Premi
Maria Fontana per “Vides paral·leles”
 
A l’acte ha assistit; l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; la regidora d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Vivenda, Marina Mir; el regidor de Cultura, Alfred Aranda; i la regidora, Marisa Escribá. A més, la presidenta de l’Associació de Debat per la Igualtat d’Alzira, Remei Pau; i la directora de l’oficina de Caixa Popular a Alzira, Immaculada Miravelles.