Falta de mort sobtada un jugador de rugbi del Dènia en Alzira

0
276
L’Ajuntament d’Alzira i la regidoria d’Esports, han expressat hui les més sentides condolences a la família del jugador del Dénia Babarians Marina Alta, A. V., que s’ha desplomat per mort sobtada en la segona part de l’encontre de la jornada tercera de la 2a Territorial Masculina disputat esta vesprada davant l’Inter R.C.B. d’Alzira en el Camp Tomás Pardo.
El jugador començà a sentir-se malament, al voltant de les 17 hores, quan es trobava en la banda  al marge del partit en el que la col.legiada al adonar-se de la situació ha suspés l’encontre demanant ràpidament l’assistència mèdica.
Malgrat la ràpida intervenció d’un metge i del SAMU que va acodir als pocs minuts, no  pogueren fer res per salvar la vida del jugador alacantí de 34 anys que es trobava molt lligat al club.