La borrasca Lola portarà pluges disperses en forma de fang a la Ribera

0
167

La protagonista absoluta del cap de setmana serà la borrasca ‘LOLA’ que està ubicada a l’atlàntic (a l’oest de Portugal) i des d’on ens enviarà franges de núvols que agranaran la nostra Comunitat de sud a nord deixant-nos alguns ruixats intermitents i dispersos al llarg del dia que també avançarien en la mateixa direcció. Podrien ser més persistents a les hores centrals per la província de València. Dia molt insegur amb poques hores de sol. Cal destacar que les precipitacions que apareguen seran en forma de fang.

Les temperatures seguiran igual i no mostraran canvis significatius, llevat de les comarques més interiors on els termòmetres podran perdre un parell de graus respecte a hui. Pel que fa al vent, entrarà de gregal en el litoral, amb ratxes moderades per la zona d’Alacant. Rolarà a llevant fluix en tocar terra.

Pel que fa al diumenge 25 també tindrem un dia semblant ja que continuaran desfilant núvols de sud a nord del nostre territori que, com a molt, podrien deixar caure algun que altre ruixat poc consistent. Això sí, cal destacar que la pluja que aparega el cap de setmana, especialment el diumenge, serà en forma de fang per la presència en l’ambient de pols en suspensió procedent del nord d’Àfrica.

La setmana pròxima l’oratge no acabarà d’estabilitzar-se definitivament i seguirem amb un perfil primaveral, insegur i amb pas de núvols, precipitacions que podran ser en forma de tronades i tot per la presència d’una vaguada que estarà damunt de la Península Ibèrica almenys fins el primer cap de setmana del mes d’abril.

Temperatures: Es situaran en valors inferiors als que deuríem de tindre en esta època. Pel litoral en general no arribaran als 20ºC i les mínimes rondaran els 12ºC.

Inforatge