Prop de 60 treballs participen en el V Concurs de Microrelats d’Alzira

0
94

La Casa de la Cultura d’Alzira acull el lliurament del V Concurs de microrelats per la Igualtat

 

El pròxim dissabte es lliuraran els premis del V Concurs de Microrelats per la Igualtat “Clara Campoamor Rodríguez L’acte que tindrà lloc a la Casa de la Cultura a les 12 h, comptarà amb la lectura dels microrelats i amb l’actuació de l’alumnat de cant de la Societat Musical d’Alzira.

 

Enguany, s’han presentat 59 microrelats a este concurs que organitza el Grup de Debat per la Igualtat i que patrocina l’Ajuntament d’Alzira i Caixa Popular. Les organitzadores han fet una primera selecció de treballs que opten als primers i segons premis en les tres categories existents i el pròxim dissabte es donaran a conèixer els premis

 

En la categoria de 16 fins a 25 anys han sigut seleccionades les obres de Laura Fargueta, Els passos que la nit amaga i Les ones silencioses de Sandra Chulià.

 

Els microrelats seleccionats en la categoria d’entre 26 a 50 anys,  són  els de  Maria José López,  Aquelarres i  l’escrit per Mª Mercedes Llorca Ulzurrun de Asanza , La Llosa.

 

Finalment en la categoria per a majors de 50 anys, Rosalia Guerrero és l’autora de  La bona sort i també ha sigut seleccionada Maria Fontana pel microrelat  Vides paral•leles.

 

Este concurs pretén treballar en la sensibilització per a previndre i aconseguir eradicar les violències masclistes tan arrelades en la nostra societat. Des del Grup de Debat  d’Igualtat Alzira s’han mostrat molt satisfetes de la participació i de les distintes visions que han presentat els treballs presentats.

.