Guadassuar reivindica els seus paratges naturals

0
177

 

  • La diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, ha visitat amb l’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana, el Pi Redó i el Cano de Guadassuar, dos espais emblemàtics que l’ajuntament vol rehabilitar mediambientalment

 

  • Guadassuar rep 46.103,51 euros del Pla Reacciona de l’any 2020

 

La diputada de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València, Dolors Gimeno, ha visitat amb l’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana, la regidora de Medi Ambient, Gemma Avellán, i el regidor de Turisme, Ferran Barberá, el Cano de Guadassuar i el Pi Redó, dos espais que l’Ajuntament vol adequar i rehabilitar com a paratges naturals i d’esplai per a la ciutadania.

L’alcalde Salvador Montañana ha presentat els projectes a la diputada per buscar sinergies entre les administracions. La diputada, Dolors Gimeno, ha incidit en les ajudes del Reacciona per poder accedir als fons provincials a través de l’estratègia mediambiental de la Diputació.

Carril bici fins El Pla d’Alzira

Per altra banda, la diputada també s’ha interessat pels projectes ciclopeatonals que l’Ajuntament porta endavant, com la connexió entre la localitat i el polígon industrial El Pla d’Alzira, que podria emmarcar-se en un plantejament d’una xarxa comarcal.

La diputada de Mobilitat Sostenible afirma que a la corporació provincial «l’interessa molt conéixer projectes com els que planteja Guadassuar, tant de recuperació d’espais naturals com l’impuls a la mobilitat sostenible amb projectes de vies ciclopeatonals».

Per la seua part, l’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana, ha destacat que en el plantejament dels projectes mediambientals «sol·licitem l’ajuda de totes les administracions per portar-los endavant».

Guadassuar ha rebut del pla Reacciona de la Diputació un total de 46.103,51 euros del Pressupost de 2020, tant en projectes de gestió forestal; de compra de vehicles elèctrics i punts de recàrrega; com per a la implantació del programa d’educació ambiental 50/50.