Els treballs de condicionament del barranc Fosc culminaran a finals de maig

0
86
Prosseguixen els treballs de condicionament del barranc Fosc, consistents en l’eliminació de la rampa d’accés al camí de Pescadors; execució d’un mur al barranc de l’Estrella; instal·lació d’un arener i d’infraestructura reguladora del cabal del barranc Fosc; i el recreixement de trams perimetrals del mur.
El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, acompanyat de la tinent d’alcalde, Isabel Aguilar, han supervisat l’estat de les obres junt a l’encarregat dels treballs i responsables de l’empresa Aigües de València, encarregada d’executar l’obra a càrrec de la borsa d’estalvi enegètic, la qual cosa suposa cost zero per a les arques municipals.
Els responsables del condicionament del barranc Fosc han traslladat a la tinent d’alcalde i al regidor que en un mes poden estar finalitzades les tasques que s’estan executant.
Estes obres pretenen minimitzar les inundacions que patixen els barris de Venècia i l’Alquenència quan es desborden estos barrancs durant els episodis de fortes pluges.