L’Ajuntament d’Alzira obsequia llibres a tots els centres educatius

0
278

L’Ajuntament d’Alzira obsequia llibres i el CD Cantoral Sta. Maria de la Murta a tots els centres educatius

  • La tercera jornada de donació coincideix amb la celebració del Dia del Llibre, 23 d’abril

 

La Regidoria de Cultura, a través del SERVAL, ha obsequiat, per tercera vegada en este curs, a tots els centres educatius locals amb exemplars de les obres guardonades en diverses modalitats dels PLCA, diverses publicacions en castellà i en valencià i un CD. Estos materials didàctics contribueixen a la difusió del 23 d’abril, Dia del Llibre i dels Drets d’Autoria i el 25 d’abril, Dia de les llibertats del poble valencià.

Tots els centres rebran el llibre Almansa 1707, después de la batalla, de Joan. F. Mira. Edicions Bromera, un CD del Cantoral del Monestir de Santa Maria de la Murta, de Lucentum XVI, alta capella, direcció Pere Saragossa i el llibre Riberencs (II) d’Aurelià J. Lairón Pla, Editorial Reclam.

Els centres de primària, el CEE Carmen Picó i l’associació La Nostra Veu rebran exemplars de diverses obres infantils.

Els centres de secundària, batxillerat i CFPA Enric Valor rebran estos llibres guardonats als PLCA i publicats per Edicions Bromera: Llum a l’atzucac. Ramon Ramon. Premi d’Assaig Mancomunitat. Els Premis Europeus de Divulgació Científica Les molècules de la vida de David González Jara i L’imperi de les dades de Xavier Duran. També el poemari Verso, verdad o atrevimiento de Macarena T. Vilar Editorial Neopàtria i altres novel·les.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda i l’equip del Serval han visitat el CEIP Gloria Fuertes i l’IES Rei En Jaume I, on han lliurat estos materials didàctics que els equips directius han rebut amb interès.

A més el regidor, ha aprofitat per a convidar i animar els membres de les comunitats educatives a assistir als actes culturals previstos al voltant del Dia del Llibre que tindran lloc al llarg d’este cap de setmana.

Actes programats amb motiu del dia del llibre:

Divendres 23 d’abril a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura, Teatre per a Joves i Adults, THREESOME Durada de 80 min. Espectacle en castellà. Entrades: 8 € (reduïdes: 6 €)

 

Dissabte 24 a les 12.00 hores presentació de les obres publicades dels Premis Literaris 2020, a la plaça de les Lletres Valencianes, enfront de la Biblioteca.

En acabar hi haurà una actuació del Grup de Cambra de la SMA.

 

Dissabte 24  sessions de contacontes a la Bebeteca Municipal, “FEETS”,

Dues sessions (11 i 12 h), cal inscripció prèvia al 962012981. Aforament limitat.

 

 

Dissabte 24 a les 18.00 hores a la Casa de la Cultura, música en valencià Òscar Briz presenta Amor & Psicodèlia en temps de virus

Entrada: 3 € (reduïda: 2 €)

 

Diumenge 25 d’abril a les 12 hores a la plaça de les Lletres Valencianes, enfront de la Biblioteca, Somriu als Parcs EL GRAN JORDIET – Conta contes, El millor espectacle del món