Algemesí obri expedient al cap de la Policia Local davant la denúncia de la seua parella regidora del PP

0
353

L’Ajuntament d’Algemesí ha obert un expedient al cap de la Policia Local davant la denuncia presentada per la seua parella que és regidora del PP en la corporació municipal, segons ha anunciat l’alcaldessa Marta Trenzano.

La regidora popular denuncià el passat diumenge a l’agent per patir «insults i maltractament psicològic». El propi cap de la policia ha entregat la seua arma reglamentària abans que la li la demanara la màxima autoritat local.

La dona ja ha declarat davant el jutjat d’Alzira i està pendent de fer-ho el presumpte maltractador i, a més en qualitat de testimoni, una filla d’ella d’una relació anterior.

Trenzano ha declarat a À Punt que «l’ajuntament no es posa de perfil davant un cas d’esta magnitut».